Tijdelijk gesloten i.v.m. Corona

By 24 maart 2020Nieuws
Producten Shapers Haarmode

Beste relatie,

Tot mijn grote spijt en met pijn in mijn hart sluit ik vanaf vandaag tijdelijk onze kapsalon. Ondanks de richtlijnen van het RIVM, dat kapsalons open kunnen blijven, vind ik het tegenover mijn medewerkers en mijn klanten niet meer verantwoord om open te blijven.

Het besluit om de kapsalon te sluiten is ingegeven door de razendsnelle verspreiding van het coronavirus en de sterke toename van het aantal slachtoffers in Nederland. Haarstylisten en klanten zijn hierdoor uitermate ongerust.

1,5 meter afstand

De richtlijn het RIVM van 1.5 meter afstand van elkaar houden kunnen wij niet handhaven. Wij kunnen eenvoudigweg niet een klant behandelen op 1.5 meter afstand. Mede door de NL- Alert melding van de Rijksoverheid gisteren en de oproep van artsen om binnen te blijven heb ik het besluit genomen om verder risico te vermijden en de kapsalon tijdelijk te sluiten. Ik hoop dat we hiermee een bijdrage kunnen leveren aan de verspreiding van het coronavirus in Nederland.

Houdt onze website en facebook pagina in de gaten voor eventuele wijzigingen, we hopen dat we jullie allemaal zo snel mogelijk weer zien in onze salon.

Mocht je toch je haar willen kleuren, kunnen we een thuiskit voor je maken met je eigen kleur. Graag per mail bestellen. Ook producten kunnen altijd gehaald of eventueel gebracht worden.

Voor vragen kunt u altijd mailen naar info@shapershaarmode.nl

Blijf gezond en tot gauw!

Diana en medewerkers Shapers Haarmode