Shapers Haarwerken

Haarwerken van Shapers Haarmode - Heeft u last van dunner wordend haar, kaalheid of (tijdelijk) haarverlies door ziekte? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een oplossing in de vorm van een haarwerk of haarstukje. Wij helpen u hier graag bij en voorzien u van een advies. Neemt u gerust vrijblijvend contact op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Hoe gaan wij te werk?

‘Aandacht’ is het magische woord bij Shapers Haarwerken! Wij hebben de volle aandacht voor u en uw wensen, en aandacht voor uw nieuwe haarwerk op maat. Afspraken zijn altijd een-op-een en buiten de reguliere openingstijden.

Hierdoor krijgen wij een goed beeld van uw persoonlijkheid en wat echt bij u past. Zo komen we samen tot het allerbeste resultaat waar u het meeste plezier uithaalt!

Advies

U krijgt een advies op maat over uw haarverzorgingsproducten en haarwerk en hoe u deze thuis kunt behandelen. Of het nu om een echt of synthetisch haarwerk gaat: dit is allemaal mogelijk.
Diana Galama

Reserveren

Uw haarwerk reserveren? Dat kan!
Dit is mogelijk voor een periode van minimaal 3 en maximaal 6 weken.

After - Shapers haarwerken Before - Shapers Haarwerken
Stap 1

Intake

Het vrijblijvende, kosteloze intakegesprek is vrijwel altijd mogelijk binnen een termijn van 5 werkdagen. In overleg is er mogelijkheid voor (zieken)huisbezoek.
Tijdens de intake bespreken we uw wensen en maken we een keuze in stijl, type, kleur en model. U ontvangt informatie over: voor- en nadelen van haarwerken, soort bevestiging, kosten en vergoedingen.

Zorgt u ervoor dat u een eventuele verwijsbrief van de huisarts en uw zorgpas meebrengt?

Stap 2

Kies een haarwerk

Naar aanleiding van het eerste gesprek stellen wij een collectie haarwerken samen waar u uit kunt kiezen.

Levertijd confectie haarwerk, per direct of 2 werkdagen.

Tip: Neem een familielid of vriend(in) mee om u te steunen bij deze vaak moeilijke en
emotionele beslissing.

Confectiehaarwerk: Wilt u een compleet haarwerk? Dan is de levertijd 1 á 2 werkdagen en van een maatwerk ongeveer 12 weken.

Reserveren: Afhankelijk van uw situatie kunt u een haarwerk reserveren tot het moment dat u het nodig heeft.

Stap 3

Haarwerken passen

Zodra uw haarwerk binnen is, kunt u het komen passen en wordt het haarwerk gepersonaliseerd. Als het helemaal goed zit, volgt de finishing touch. Wij laten u dan zien hoe u uw haarwerk het beste kunt verzorgen en onderhouden.

Stap 4

Klaar!

U bent klaar en vertrekt in geheel nieuwe stijl én met nieuwe afspraak voor de volgende keer. Heeft u tussentijds vragen, dan kunt u vanzelfsprekend altijd contact opnemen.

Stap 5

Na-service

3 á 4 weken na aflevering maken wij een nieuwe afspraak met u. Kosteloos wordt het haarwerk gewassen en gecontroleerd. Samen kijken we of het haarwerk nog compleet naar tevredenheid is, controleren de lengtes en horen het graag van u als u toch nog problemen ondervindt. Wij verlenen 6 maanden garantie op fabricagefouten.

Mediceuticals

Het gezond- en schoonhouden van de hoofdhuid is van groot belang. Door middel van onze productlijn Mediceuticals kunnen veel haar- en (hoofd)huidproblemen worden opgelost!

Afspraak maken

Wilt u meer informatie, of een vrijblijvende afspraak maken met ons? Bel dan met onderstaand telefoonnummer, of vul via ons contactformulier uw gegevens in, zodat wij direct contact met u op kunnen nemen.

Shapers haarwerken is Anko-gecertificeerd